Válaszd Te is Budapest egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőtermét! A GymCity gépparkja első osztályú. A legjobb eszközök állnak rendelkezésedre, melyekkel többféle módon támadhatod az adott izomcsoportot. Nálunk készülnek és edzenek olyan testépítő és fitness versenyzők, akik a legjobbat akarják kihozni magukból.

A hagyományos fitnesz részleg mellett 260 nm-es aerobic teremmel is rendelkezünk, ahol sokféle csoportos óra mellett Thai-bokszra és funkcionális edzésre is lehetőség van! Itt helyeztünk el ugyanis egy nagyméretű funkcionális állványt, amellyel korszerűen és hatékonyan le tud edzeni aki nem szereti a hagyományok konditermi gépeket.

A Gym City Office filozófiája jelentősen eltér a hagyományos fitnesztermek vendég felfogásától: nem csak a rendszeresen sportolni járó vendégekre gondol, hanem olyan 18 és 70 év közötti személyekre is, akik nem versenyszerűen sportolnak, kondíciójuk, egészségük fenntartása a céljuk, előnyben részesítik a visszafogott, udvarias környezetet, ahol bátran mozoghat, sportolhat az is, aki korábban még soha nem tette.

Klasszikus súlyzós edzésben és speciális edzést igénylő mozgásban is segítségedre van a képzett személyi edzői csapat. Több rangos versenyt megnyert és a lehető legjobb szaktudással rendelkező edzők várják, hogy elérd céljaidat. Ha változatosságra vágysz, böngészd végig az órarendünket, és próbálj ki sorban minden órát.

Az edzés után Finn szaunában engedhetsz le, majd a büfében töltődhetsz fel: kérd a pultosok útmutatását, ha elvesznél a táplálékkiegészítők világában. De keresd fel a protein bárunkat akkor is, ha csak egyszerűen megszomjazol, vagy egy új kondikesztyűre vagy egyedi shakerre van szükséged.

A géppark garantálja a mindenki számára kényelmes és maximális hatékonyságú edzőeszközöket. Mindenki, aki formásodni, fogyni, életmódot váltani, esetleg versenyezni szeretne, itt profi segítségre és őszinte támogatásra talál. Az aerobic terem adta lehetőségek pedig korlátlanok! Itt mindenki megtalálja a szükséges eszköz a hagyományos konditermi edzések kiegészítésére.

A Gym City Office belső kialakítására, színvilágára is a jó értelembe vett egyszerűség, a funkcionalitás és a természetes fénynek köszönhetően világos, komfortos, klimatizált terek a jellemzők.

Gymcity office, személyi edző
A Gym City Office előnyei:

• Szakképzett edzőgárda, udvarias szakképzett, több nyelven beszélő személyzet
• Modern, minden igényt kielégítő kondicionáló, kardió és erősítő gépek
• Több mint 250 nm alapterületű aerobic terem
• Speciális edzéslehetőség (személyi edzés, funkcionális edzés, Thai Box, Cross edzés, Rekreáció, Alakformálás)
• Edzéslehetőség 6-16 éveseknek (Gyerekfitnesz FitKid)
• Ingyenes finnszauna használat
• Tágas öltözők, zuhanyzók
• Wellness szolgáltatások: Finn szauna, Infra szauna
• Ingyenes wi-fi használat és telefontöltő állomás!

A Gym City Office munkatársai kizárólag olyan megbízható, szakképzett, hozzáértő személyek lehetnek, akik az etikai és viselkedési normákat messzemenőkig szem előtt tartják, udvarias és kellemes légkört biztosítva ezzel a kikapcsolódni vágyók számára. A munkatársak viselkedésével és külső megjelenésével kapcsolatos alapvető elvárás a visszafogottság.