Daoud Michell

titanmichell@gmail.com
+36 20 521 9100
@coachmisi

 MOTTÓM

Ha erős vagy, mutass gyengeséget, ha gyenge vagy, mutass erőt!

 MIBEN SEGÍTEK?

Szeretném veled megszerettetni a testmozgást, találjuk meg ennek azt a formáját amely számodra megfelelő. Ezután következetesen dolgozunk egy hosszú távon fenntartható, számodra testileg, lelkileg megfelelő életmódon, amely nélkülözi a rigid és kemény étrendeket, mindent vagy semmit mentalitást. A célodat úgy is elérhetjük, hogy konzisztensen, lépésről lépésre a saját tempódban fejlődsz

 RÓLAM

2013 óta dolgozom edzőként. Életem szerves részét képezi a testmozgás már egészen fiatal korom óta. Számos sportágban kipróbáltam magam, de a szakszerű testedzést (ezen belül a funkcionális edzést) mégis egy súlyos térd, illetve gerincsérülés kapcsán ismertem meg és értettem meg fontosságát. Pedagógusi családból származom, több mint valószínű, hogy ezért is dolgozom sportoktatóként.
Edzői hitvallásomnak tekintem, hogy a hozzám forduló emberek életminőségének javításában segítsek, legyen szó mozgásszervi problémáik progresszív kezeléséről vagy általános erőnlétük fejlesztéséről. Tisztelem az emberek határait, ugyanakkor hiszem, hogy azok következetes, céltudatos, rendszeres edzésével mind fizikálisan, mind mentálisan elérhetünk egy tartós és pozitív életminőségbeli és életszemléletbeli változást.

Amire büszke vagyok:
Az út minősége, melyen járok mindig változik, de utam során, amibe belekezdek, azt sohasem adom fel. Szolgálom az emberek egészségét, feltétel nélküli empátiával. Hozzáállásomnak köszönhetően edzői munkám évei alatt sok-sok embernek sikerült életük kritikus helyzetében támaszt biztosítanom.

Edzéseimről, specialitásaimról:
Bejelentkezés után egy személyes állapotfelmérés, illetve motivációs konzultáció keretében meghatározzuk együtt, hogy melyek azok a célok, amelyeket el kell érnünk. Megtanuljuk az SMR henger használatát, ezután szakszerűen bevezetlek a következetes, céltudatos testedzés világába. Lépésről lépésre fogunk haladni, fontos, hogy meg tudjam veled szerettetni a testmozgást, ezáltal hosszú távon tudunk nagy eredményeket elérni. illetve a Japánból származó, KAATSU edzésmódszer, melynek segítségével ízületkímélő módon tudunk hatékonyan és biztonságosan számodra megfelelő eredményeket elérni.

Főbb területeim, specialitásaim:

– Funkcionális edzés (szabadtestsúly, kettlebell, szabad súlyzók)
– Mozgáskompetencia fejlesztés
– Gerinccel kapcsolatos problémák kezelése
– KAATSU véráram mérsékléses edzés (általános fittségi állapot javítására, izomtömeg növelés, vérkeringés minőségének javítása)
– Táplálkozás és életmód coaching
– Személyre szabott edzéstervek összeállítása

VÉGZETTSÉGEIM
  • 2013- Strong First Girya instruktor I
  • – 2015- Sportoktató (Testépítés, fitness, Mandala Jóga stúdiók)
  • – 2016- Kaatsu Specialista
  • – 2017- Ground Force Method instruktor I
  • – 2019- DoctorFit gerinctréner I
  • – 2020- Precision Nutrition táplálkozás és életmód coaching I
  • – 2020- FMS szakértő