Dara Zsuzsi

Dara Zsuzsi

dara.zsuzsanna@gmail.com

Zsuzsi adatlapja

+36 20 298 73 02

MOTTÓM

...mert tudom, hogy több van benned, mint gondolnád!


RÓLAM

Az edzőség számomra hivatás. Segítek Neked a benned rejlő lehetőségek kibontakoztatásában, céljaid elérésében, legyen az tested formálása, fittebbé válás, életmódváltás Biztosítom számodra a kikapcsolódást a hétköznapokból, személyre szabott és egyben változatos edzésekben lehet részed, táplálkozási és életmóddal kapcsolatos tanácsokkal látlak el Téged. Az egyetemi tanulmányaim 4 éve a megelőző orvostanra épült. Ez igen jó alapot adott az edzővé válásomhoz. Úgy gondolom, amellett, hogy betartom az edzésed során az egészségügyi, illetve edzéssel kapcsolatos irányelveket, fontos, hogy támogatód legyek fittséggel kapcsolatos céljaid elérésében és biztassalak akkor is, mikor azt hiszed, nem bírod tovább, mert tudom, hogy több van benned, mint gondolnád! A személyi edzésen felül 2 féle csoportos órám közül választhatsz nemtől és céljaidtól függően. A 2 óratípus, amit vezetek a FitShape alakformáló és a Power & Stability training.

A FitShape a Hölgyeknek általam kidolgozott alakformáló edzéstípus. A legjobb eredményt hozó farizom formáló és hasat feszesítő gyakorlatokat kombinálom számodra tartásszépítő elemekkel kiegészítve, változatos, lendületes zenei aláfestéssel.
A testtartásod szépítéséhez szükséges tudást az Almásy Mozgásakadémián sajátítottam el.

A Mozgásakadémia neve jelent garanciát arra, hogy a náluk végzett edzők által tartott edzések és órák:
- funkcionális szemléletűek,
- hatékonyak,
- sokrétűen fejlesztenek,
- maximálisan biztonságosak.

A Power & Stability training a testedet sokoldalúan fejlesztő edzés típus. Eszköz nélküli saját testsúlyos gyakorlatokból és instabil függesztéses eszközzel végzett feladatokból állítottam össze repertoárját. Minden egyes gyakorlatnál a saját testünket tartva, mozgatva küzdünk meg a gravitációval és testsúlyunkkal - mondhatni legyőzzük saját magunkat - váltakozó intenzitással. E koncepciónak köszönhetően komplexen fejlődik az izomerő, az állóképesség, a stabilitás, a mobilitás, az egyensúly és a koordináció. Komplexitásából adódóan kiemelkedően magas az edzést követő zsírégető hatása. Az instabil függesztés a stabilizáló izmok - főként a core-stabilizálók - nagyobb fokú izomaktivációját igényli, ebből kifolyólag hasizmaid is óriási erőbedobással dolgoznak a pozíciók megtartása érdekében. Izmaid megfelelő aktivációja által megtanítjuk okosan, gazdaságosan működtetni a tested, ami a konditermi edzés során is hasznodra válik, ugyanis gyorsabban fejlődhetsz általa, megelőzhetünk vele ízületi kopásokat, csökkenthetjük a sérülések esélyét. A feladatok ismertetése során különböző edzettségi szinteknek megfelelő variációkat mutatok be, így kezdők és haladók egyaránt magukra szabhatják a gyakorlatokat. KOMPLEXITÁS, KIHÍVÁS, MOTIVÁCIÓ, SZUPER HANGULAT!

VÉGZETTSÉGEIM

Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar - Népegészségügyi ellenőr
Fitness Akadémia – Fitness instruktor
International Wellness Institute – Személyi edző
Almásy Mozgásakadémia – Spine Up! Preventív gerinctréning
Almásy Mozgásakadémia – PSX Függesztéses tréning

TOVÁBBI SZEMÉLYI EDZŐINK

 • StarTrac
 • SportsArt Fitness
 • Indoor Cycling
 • TechnoGYM
 • Centrotool
 • LifeFitness
 • HOIST
 • CYBEX
 • CONCEPT2
 • P4U
 • Szervernet
 • AtlasSport